Actrita romanca Mariana Achim, pe covorul rosu la Festivalul International de Film din Valladolid

IMG_194947234251170

Talentata actrita Mariana Achim, ce locuieste in Spania de mai bine se 17 ani, a reusit sa-si faca talentul remercat, jucand in productii cinematografice importante, alaturi de nume din industria filmului spaniol.

IMG_194978512230170

Recent, Mariana Achim a jucat un rol secundar in filmul „Schimbare”, in care apare alaturi de actrita Candela Peña si actorul Luis Zahera, doua nume grele din industria filmului spaniol. ” Schimbare” este un film in regia spaniolului Alex Sampayo si ascunde o poveste trista care ne vorbeste despre o familie spaniola instarita cu o fiica bolnava, ce are nevoie de un trasplant.

Filmul are la activ un palmares de 6 Festivaluri; Montreal World Film Festival/Festival des Films du Monde de Montreal -FFM , San Diego Film Festival , Mumbai Film Festival , Balinale International Film Festivak , Orlando Film Festival si Festival Internacional de Cine de Valladolid – SEMINCI.

„Schimbare” a fost premiat pentru cel mai bun film la Festivalul San Diego Film Festival.

Mariana a participat in 2013 si la Festivalul International de Film din Malaga, cu scurt-metrajul „The promise”, un film de scurt-metraj protagonizat de tinerele actrite Loredana Pirvu si Ruxandra Oancea. Filmul a fost premiat cu Bizgana de Plata, un premiu important pentru toata echipa filmului.

Un gând despre &8222;Actrita romanca Mariana Achim, pe covorul rosu la Festivalul International de Film din Valladolid&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s