Festival Internazionale Propatria -Giovani Talenti Rumeni / pareri si multe FELICITARI

421274_387068361409681_1167933914_n

Aseara a avut loc Festivalul International Popatria – Tinere talente Romani la Roma, unde au participat tineri Romani din 8 tari Europene (Italia, Spania, Franta, Cipru, Austria, Romania, Anglia si Republica Moldova).

Acest Festival este la a-3-a editie si este organizat de Asociatia Romaneasca Popatria din Roma. Am fost prezent si eu la acest minunat Festival, primul din viata mea si sper ca nu va fi si ultimul… Am promis ca nu voi mai vorbi despre ce fac , dar de data aceasta nu ma pot abtine… ce-am vazut aseara la acest Festival, m-a lasat cu gura cascata. Stiam ca avem multi tineri talentati prin strainatate si nu numai, dar ca cei ce au fost prezenti la acest eveniment, sunt putini si din pacate nu auzim nicaieri vorbindu-se de performantele lor.

Festivalul a fost prezentat de tinara actrita EMANUELA IONICA, ce-a dublat peste 400 de filme, seriale, desene anímat, spot-uri publicitare, jocuri si multe altele.

[IT] Il festival e stato presentato dalla giovane attrice EMANUELA IONICA, che ha raddoppiato a piu di 400 film, serie, cartoni animati, pubblicita, giochi e altro.

EMANUELA IONICA Sursa foto: Facebook
EMANUELA IONICA
Sursa foto: Facebook

Impreuna cu tinarul actor MARIUS BIZAU, ce locuieste de peste 15 ani in Roma (Italia), unde a jucat in diverse seriale de televiziune, filme, spot-uri publicitare si teatru.

[IT] Insieme con il giovane attore MARIUS BIZAU, vivere per piu di 15 anni a Roma (Italia), dove ha recitato in diverse serie TV, film, spot pubblicitari e teatro.

MARIUS BIZAU sursa foto: Facebook
MARIUS BIZAU
sursa foto: Facebook
MARIUS BIZAU E EMANUELA IONICA sursa foto: emanuelmunteanu.wordpress.com
MARIUS BIZAU e EMANUELA IONICA
sursa foto: emanuelmunteanu.wordpress.com

VREAU S-O FELICIT PE DOAMNA PRESEDINTA, MIOARA MORARU DE LA ASOCIATIA POPATRIA ITALIA SI PE INTREAGA ECHIPA PENTRU TOATA MUNCA DEPUSA IN RELIZAREA  ACESTUI EVENIMENT SI, A LE DA O SANSA TINERELOR TALENTE ROMANESTI DIN DIASPORA.

Ei au fost concurenti prezenti la Festivalul Popatria 2013:

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s