Scurtmetrajul „Promisiunea” (The promise) a castigat Biznaga de Plata la Festivalul de Cinema Malaga

Loredana Pirvu, Juan José Verdura si Mariana Achim
sursa foto: Facebook

Scurtmetrajul „Promisiunea / The promise”, in regia spaniolului Juan José Verdura si produs de Ladelgadapareja Producciones (Spania), a castigat Biznaga de Plata la Festivalul de Cinema Malaga. Filmul are un indit legat de romani deoarece este un scurt-metraj spaniol cu actori romani rezidenti in Madrid.

Echipa The promise
Festivalul de cinema Malaga

In filmul de scurt-metraj este vorba despre doua prietene romance, Ana (Ruxandra Oancea), care locuieste cu mama sa, Mariana Achim, si Maria (Loredana Pirvu). Mama acesteia, bolnava fiind, are nevoie de bani pentru medicamente. Ana este obligata de situatia financiara sa plece in Spania, dar in loc sa gaseasca un loc de munca normal, aceasta cade in plasa unor proxeneti.

Scurtmetrajul a fost filmat anul trecut si dupa delungii probe, actori romani si-au primit rolurile.

Ruxandra Oancea
Ruxandra Oancea
sursa foto: Facebook

Frumoasa actrita, Ruxandra Oancea cea dat viata personajului principal, are un palmares impresionant in teatru, cinema si tv. Si-a facut debutul ca actrita in 2002 in serialul „London Street” Antena 3 Spania, mai apoi au urmat diferite roluri in filme de lungmetraj si scurt-metraj spaniole precum, „Buenas noches, dijo la señorita Pajaro” de César del Álmo, „Sesión 1.16” de José Javier Hermán, „En prácticas”, „BrotherS”, „El carpintero” si multe altele.

Loredana Pirvu
Loredana Pirvu
sursa foto: Facebook

Cea mai tanara dintre actritele ce-au participat in acest proiect, este Loredana Pirvu, o tanara frumoasa, originara din Iasi, ce locuieste de 4 ani in Spania, acolo unde si-a indeplinit visul dea fi actrita. De mica si-a dorit să devina actrita, a luptat pentru visul ei si acum joaca in diverse scurt-metraje. Are pana în prezent un palmares” de patru scurt-metraje din care roluri principale in „Detràs de un perfil” (Dincolo de caracter) si „Crimen Astral”, „The promise” (Promisiunea) dar si un rol secundar în „Quien te ha pegado” (Cine te-a lovit). A aparut in diferite spot-uri publicitare si in spectacole de Scrima Scenica.

Mariana Achim
Mariana Achim
sursa foto: Facebook

Actrita Mariana Achim, a interpretat rolul mamei in scurt-metrajul „Promisiunea”. Are o experienta indelungata in teatru si cinema, si-a participat in numeroase filme de scurt-metraj. De asemenea, am putut-o vedea la televizor, unde a primit roluri in seriale de succes spaniole, cum ar fi, „Aída”, „Spune-mi cum s-a intamplat”, „Comisarul”, „Spitalul Central”, „Eu sunt Bea” si „Republica”.

JIMMY STOCK
Jimmy Stock (Eugen Postolachi)
sursa foto: http://www.thepromise.es

Actorul Jimmy Stock, pe numele lui real Eugen Postolachi, a interpretat in acest scurt-metraj, rolul unui proxenet. A primit doar roluri negative in fiecare proiect, dar in viata reala este un ingeras. A jucat in scurt-metrajele „The promise”, si ” El carpintero”. L-am putut vedea in diferite piese de teatru, spot-uri publicitare, film si televiziune, dar si intr-un video in regia marelui regizor spaniol,  Alex de la Iglesias.

936886_10151562324908622_1124836451_n
Loredana Pirvu
sursa foto: Facebook

TRAILER-UL SCURT-METRAJULUI:

https://vimeo.com/50293075

Ruxandra Oancea. Mariana Achim, Jimmy Stock si Loredana Pirvu
Ruxandra Oancea. Mariana Achim, Jimmy Stock si Loredana Pirvu
sursa foto: Facebook
284160_429228797135064_410632360_n
sursa foto: http://www.thepromise.es
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s