Sunt in doliu

Da, sunt in doliu, se pare ca ne-au parasit totii artista din Romania, nu mai apare niciun artisti de valoare la televisor sau prin ziare.

Ne-au mai ramas putini artisti de valoare in tara noastra si ii apreciem dupa ce parasesc aceasta lume, ziarele scriu pe rpima pagina despre moartea artistului si televizoarele vuiesc de dimineata pana seara.

Ziaristii au luat-o razna,  in fiecare zi incearca alaturi de „non-valorile” Romaniei sa scrie macar 2 articole despre ei. Daca intrati sa cititi un ziar online romanesc te apuca greata, nu vezi o stire despre un om de valoare, numai stiri de 2 lei despre asa zisele „vedete” care nu fac nimic dar au multe de povestit la ziar.

In niciun articol nu am citit despre viata profesionala a unei „vedete” care o promoveaza ziarele de dimineata pana seara,  7 zile din 7.

Dupa ce au plecat de la coada vacii si dupa multe incercari dea iesi in evidenta cu silicoanele, botox-ul bagat peste tot, acum unele dintre au devenit asa nesimtite incat vor sa dea o declaratie presei contracost.

Nu are rost sa fac o lista cu non-valorile ce apar pe la tv si prin ziare pentru ca mi-ar lua prea mult timp.

Spre final vreau sa spun doar atat, sa ne traiasca ARTISTI DE VALOARE  a Romaniei. Pacat ca nu ii apreciem pe cat merita.

Reclame

Un gând despre &8222;Sunt in doliu&8221;

  1. Asa este Emanuel, ma bucur din suflet ca esti din tinerii care apreciaza aceste valori ale artei dramaturgice, cinema, comdie, muzica… etc… Este trist , dar adevarat..se prapadesc toti… este legea vietii…. dar poate ca prin viitoare talente ca tine… si multi alti tineri , se vor renaste adevaratii artisti, cu care sa ne mindrim si sa-i pretuim, exact ca pe cei care ii pierdem¡¡¡Felicitari¡¡¡¡

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s