E ATAT DE GREU!

Pe zi ce trece lucrurile se schimb, totul se schimba, nimic nu mai e la fel. Anii trec si noi cu ei… ma gandesc cum au putut sa treaca ani asa de repede. Imi amintesc cu drag ani de copilarie, de lucrurile frumoase, de ani cand zambeam si nu aveam grija de maine, de visurile unui copil inocent. Debea asteptam sa merg pe la vecini de 1 Aprilie pentru a le intinde cate o capcana si de fiecare data imi reusea, desi eram un copilas ce-si putea tine emtoiile in frau. Diminetiile cand mergeam la scoala, erau cele mai frumoase, era nerabdator sa ajuns ca sa-i fac pe colegi si pe profesori sa rada…eram un copil ce asteptam ca cei din jur sa ma alinte.

Imi lipsesc acele zile de vara cand mergeam si stateam la bunici, stateam seara in fata casei cu verisori si prieteni si, ne jucam, radeam si incercam sa ne facem copilaria cat mai frumoasa. Ca orice copil, am avut si peripetii, ca deh, daca nu facem si noi cate o prostioara acum nu ne mai aduceam aminte de copilarie.

Asi da timpul inapoi pentru a retrai aceste clipe, pe care cu siguranta nu le voi mai trai, acum suntem cu toti mari, uni dintre noi s-au si schimbat, prieteni si fosti colegi ne-au mai si uitat, timpul trece fara ca noi sa ne dam seama, lucrurile frumoase raman doar o amintire, tot ce-am trait a ramas o amintire.

E atat de greu, sa vezi cum lumea se schimba, cu fosti colegi te uita, cum prieteni buni se schimba!

SI TIMPUL TRECE FARA NOI, CU TOT CE-A FOST, RAMANE NUMAI AMINTIREA, FARA ROST.

Reclame

Un gând despre &8222;E ATAT DE GREU!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s