„Emanuel este actor de succes in Spania” un articol aparut in ziarul Ceahlaul

În urmă cu 6 ani, Emanuel Munteanu se îndrepta către Spania, pentru a locui cu părinţii, plecaţi acolo în căutarea unui trai mai bun. Între timp, şi-a terminat liceul, iar acum este elev în anul doi la o şcoală de actorie din Reus. De mic copil se visa profesor de sport sau bucătar, dar visurile lui i s-au schimbat odată cu trecerea anilor. În clasa a-III-a, şi-a dat seama că adevărata sa pasiune este teatrul, el fiind un mic actor la şcoală şi făcîndu-i pe colegii şi profesorii lui să rîdă. În fiecare an de 1 aprilie, mergea pe la vecini pentru a le face farse şi de fiecare dată i-au ieşit de minune, deşi avea numai 8-9 ani. Asta pentru că îşi putea stăpîni cu uşurinţă rîsul şi devenea foarte repede serios.

A plecat de la 12 ani din comuna Borleşti, judeţul Neamţ, cu gîndul la ceva mai bun. Şi gîndul său de pe atunci s-a transpus în realitate. Ajungînd în Spania, el şi-a văzut visul împlinit după 2 ani de zile, după multe sfaturi şi-a luat inima în dinţi şi a intrat într-un grup de teatru, “Fem teatre” (Facem teatru). În doi ani de zile, atît cît a durat colaborarea cu teatrul, Emanuel a jucat în 2 piese de teatru care s-au dovedit a avea mare succes. După terminarea colaborării, a mers ca actor voluntar la “Teatrul Ganyotes” din Tarragona, unde erau şi 30 de actori cu diferite dizabilităţi. “Din cauza faptului că locuiam în Montblanc, mi-a fost greu să faca naveta şi dupa 5 luni am renunţat”, povesteşte Emanuel.

Deşi s-a luptat pentru a colabora cu alte teatre, acest lucru nu i-a reuşit. Anul acesta însă, el a păşit cu dreptul în cariera actoricească, avînd prima filmare în luna ianuarie. ” Este vorba de un scurt-metraj, care a participat la diverse festivaluri. În aprilie, am fost contactat de cei la Antena1, de la emisiunea “Plasa de Stele” pentru a filma 2 emisiuni în Barcelona, unde am avut deosebita onoare să filmez cu trupa Alb-Negru şi cu marii actori Stela Popescu şi Alexandru Arşinel”, se mîndreşte tînărul.

După puţin timp, norocul i-a surîs din nou şi proiectele au venit în lanţ, în luna Iulie el filmînd la un videoclip, la un spot publicitar care se difuzează în America Latină, dînd  interviuri pentru televiziunile din Catalunya şi un spectacol pentru românii din Catalunya, unde micul actor i-a impresionant cu talentul lui pe toţi compatrioţii lui care au fost în sală.

Nu este pasionat doar de actorie, ci şi de fotografie şi presă, el fiind colaborator la ziarul online bistriţean, cronicar din februarie 2012 şi la ziarul NovaConca, un ziar local din oraşelul Montblanc, unde locuieste tînărul.

“Pe viitor, mi-aş dori să am cît mai multe proiecte şi spectacole alături de tinerii actori români din Spania”, încheie Emanuel, care mai adaugă că şi-ar dori ca anul viitor să ţină un spectacol în comuna natală pentru toţii cetăţenii din localitate.

UN ARTICOL APARUT IN ZIARUL CEAHLAUL DIN PIATRA NEAMT – http://www.ziarulceahlaul.ro/?p=11421

Reclame

2 gânduri despre &8222;„Emanuel este actor de succes in Spania” un articol aparut in ziarul Ceahlaul&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s