Alexandra Mariana Lapte, a fost declarata, castigatoarea trofeului „Miss Romanca din Catalunya 2012”

Alexandra Mariana Lapte
CASTIGATOAREA CONCURSULUI „MISS ROMANCA DIN CATALUNYA 2012”

Duminica trecuta la Teatrul „Can Rajoler” din Parets del Valles, s-a dat startul concursului „Miss Romanca din Catalunya 2012”. Fetele au inceput inca de dimineata cu o sedinta fotoce s-a desfasurat in Parcul Ciutadella din Barcelona. Dupa sedinta foto care a avut loc intr-un cadru deosebit, profitand de o vreme splendida, fetele au beneficiat de o pauza pentru a-si reincarca bateriile si au servit masa la Restaurantul „Transilvania” din Barcelona. Transportul concurentelor pe parcursul intregii zile a fost asigurat de firma de transport „Atlassib”.

ELE SUNT ROMANCELE CARE AU PARTICIPAT LA CONCURS

Dupa sedinta foto care a avut loc intr-un cadru deosebit, profitand de o vreme splendida, fetele au beneficiat de o pauza pentru a-si reincarca bateriile si au servit masa la Restaurantul „Transilvania” din Barcelona.

Castigatoarea trofeului „Miss Romanca din Catalunya 2012” a fost declarata Alexandra Mariana Lapte din Santa Coloma de Farners (Girona). Ea va participa in luna august la Callatis la finala concursului „Miss Diaspora” care va reuni castigatoarele romance din diaspora. Locul doi si castigatoarea titlului „Miss Simpatia” a fost Krisztina Alexandra Sipos din Sant Hilari Salcalm. Locul trei si castigatoarea titlului „Miss Popularitatea” a fost declarata Magda Ignat din Vic.

Probele concursului au fost stralucit combinate cu momentele artistice de teatru, de dans si de cantec ce i-au avut ca protagonisti pe actorul Emanuel Munteanu, trupa de dans Funky Style si interpretele Andreea Haiduk si Alexandra Borcan. A fost un eveniment deosebit pentru comunitatea romaneasca din Catalunya.

SURSA: http://www.romaniadinbarcelona.es/2012/07/concursul-frumusetii-miss-romanca-din.html

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s