La multi ani Loredana

Artista Loredana Pirvu implineste astazi frumoasa varsta de 22 de ani.

Loredana  și-a dorit de mica să devină actriță, a luptat pentru visul ei și acum joacă în diverse scurt-metraje. Are până în prezent un „palmares” de patru scurt-metraje din care roluri principale în “Detràs de un perfil” (Dincolo de caracter) și “Crimen Astral”, dar și un rol secundar în “Quien te ha pegado” (Cine te-a batut).

Ultimul scurt-metraj în care tânăra româncă a impresionat este “Promisiunea” (The promise), film în regia lui Juan Jose Verdura Gonzalez. Filmul are un inedit legat de români deoarece este un scurt-metraj spaniol cu actori români rezidenți în Madrid. Această peliculă va fi prezentată la diverse festivaluri de profil din Spania. În scurt-metraj este vorba despre două prietene românce, Ana (Ruxandra Oancea) care locuiește cu mama sa, Mariana Achim, și Maria (Loredana Pîrvu). Mama acesteia, bolnavă fiind, are nevoie de bani pentru medicamente. Ana este obligată de situația financiară să plece în Spania, dar în loc să găsescă un loc de muncă normal, aceasta cade în plasa unor proxeneți. De aici începe intriga scurt-metrajului în care Loredana Pîrvu își etalează măestria actoricească, un lucru de aplaudat având în vedere vârsta ei.

Deși nu are mult timp liber, Loredana face parte și dintr-un grup de teatru de emigranți, cu diverși actori și actrițe din Peru, Bolivia, Ecuador, Columbia, Salvador sau Germania.

Nu este pasionată doar de actorie ci și de desen, Loredana pictând primul desen la vârsta de 6 ani. În anul 2005 s-a axat pe desenatul personalităților din show-bizz-ul românesc, dar si cel internațional. Până în prezent ea a desenat peste 140 de celebrități dintre care îi amintim pe David Bisbal, Justin Bieber, Mihaela Radulescu, William Levy, Gerard Pique, Selena Gomez, Andra, Antonia sau Catalin Botezatu.

LA MULTI ANI!

Mai multe date despre LOREDANA PIRVU le puteti gasi aici: http://pirvuloredanaartist.wordpress.com/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s