„Increderea II”

Mi s-a intamplat sa asist neputincios cum altii arunca la gunoi saci cu argumente. In fine, asta e decizia fiecaruia. Nu imi sunt straine insa  nici situatiile cand  cineva de la care ne asteptam cel mai putin, ne stirveste increderea prin simplul  fapt ca ne conditioneaza prietenia sau afirma ca ‘’nu poate’’ sa accepte anumite lucruri. De fapt, in astfel de cazuri, mai repede ar spune ‘’nu vreau’’. Spun ca ne stirveste increderea fiindca nici daca am vrea, nu cred ca l-am mai privi la fel.  Asta e firea umana: schimbatoare.

Cand judecam un om si ii acordam increderea, cred ca ar trebui sa tinem cont de tot ce a facut omul acela. Daca ne intereseaza in mod special, n-avem decat sa facem cercetari, si apoi sa deschidem  gura. Ma rog, se pare ca deschisul gurii, pentru unii e asa, o necesitate…

 

10 gânduri despre &8222;„Increderea II”&8221;

      1. Da, sunt de acord cu tine.chestia e ca sunt si persoane naive sau visatoare..care nu se gandesc ca unii chiar ar putea face asta…si se incred in aporape oricine.

  1. Spuneai ceva in blogul tau ca deschisul gurii este o necesitate,exista un vechi proverb zic eu sugestiv care suna astfel:”Gura lumii,apa si vantul nu le poti opri!!”.Cei care incearca sa te pacaleasca ca-ti sunt prieteni dar de fapt te dezamagesc, trebuiesc ignorati,stii cum e ignoranta e mama admiratiei;).

  2. „Daca ne intereseaza in mod special, n-avem decat sa facem cercetari, si apoi sa deschidem gura. Ma rog, se pare ca deschisul gurii, pentru unii e asa, o necesitate…” Chiar ai dreptate, ce sa faci cu unele persoane….

  3. Stai deoparte de oamenii care iti iau in ras ambitiile. Oamenii marunti mereu fac asta, in schimb cei mari te fac sa crezi ca si tu poti ajunge mare. – Mark Twain

    bafta Emanuel!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s